Veelgestelde vragen

Voor prive boekingen horen wij graag of jullie vooraf betalen willen of contant op de dag zelf. Bij vooraf betalen sturen wij de factuur 14 dagen voor het feest per e-mail. Het bedrag moet dan voor de dag van de boeking bij ons binnen zijn.
Bij bedrijven sturen wij normaal gesproken de factuur achteraf, op verzoek kan dit ook vooraf of contant.

De medewerker(s) komen standaard een uur voor aanvang aan op de feestlocatie voor de opbouw. Als het erg druk is op de weg kan dit wat korter voor aanvang zijn, de opbouw zelf duurt slechts 20 minuten.

Bel ons op 072 – 22 00 150 of stuur een mail naar info@bennydekoning.nl, we helpen je graag verder!

Poffertjes

De poffertjeskraam is 1.20 meter breed 1.20 meter diep. De hoogte is 2.20 meter. Een plek van 2 x 2 meter is aan te raden. 

De poffertjesplaat verbruikt 2500 watt op een normale 230v stekker en de medewerker neemt 5 meter verlengsnoer mee. Een plek voor de poffertjeskraam in de buurt van een stopcontact is dus een goed idee.

Per kraam kan de poffertjesbakker zo’n 1000 poffertjes per uur bakken. Dit zijn dus 100 bakjes met 10 poffertjes erin, per uur.

Als er 7 poffertjes in een bakje gaan, kunnen we zelfs 125 porties per uur bakken.

Bij mooi weer kan de kraam buiten staan, bij slecht weer alleen binnen. De poffertjeskraam is rookvrij, dus ook rookalarm-veilig.

Onze compacte poffertjeskramen zijn overal snel en eenvoudig op te bouwen. Doordat de kraam uit losse onderdelen bestaat kan deze elke deur door/trap op/lift in. 

Photobooth

De photobooth is 2 meter breed, 1,25 meter diep en 2 meter hoog. Een plek van 2 x 2 meter is prima!

De photobooth verbruikt 800 watt op een normale 230v stekker en de medewerker neemt 5 meter verlengsnoer mee. Een plek voor de photobooth in de buurt van een stopcontact is dus een goed idee.

Bij mooi weer kan de photobooth buiten staan, bij slecht weer alleen binnen. Omdat de photobooth LED verlichting heeft is binnen wel het mooist. In de photobooth zit veel electronische apparatuur, daarom is buiten met regen helaas niet mogelijk.

Je kan zelf de tekst bepalen die onder de foto’s wordt afgedrukt. Hierbij kan ook een logo komen te staan.

Geef na het boeken van de photobooth je wensen aan ons door, dan mailen wij een voorstel voor het ontwerp. Dit is een gratis service.

Onze photobooths zijn overal snel en eenvoudig op te bouwen. Doordat de photobooth uit losse onderdelen bestaat kan deze elke deur door/trap op/lift in. 

Poffertjes

Poffertjeskraam met bakker

Photobooth

Photobooth met medewerker